Haliç Temel Lisesine ilk girdiğiniz andan itibaren kocaman bir gülümseme ile karşılanırsınız. Güler yüz ve sıcaklığın yanında size hiçbir ayrıntıyı atlamadan okulun amacı ve hedeflerini anlatacaklardır. Daha en başından kaliteyi hissedeceksiniz.

Okula öğrencinizi verdiğinizde asla pişman olmazsınız. Özelden de öte, kendine özgü bir kurumda olduğunuzu günbegün daha iyi anlarsınız. Öğrenciler kadar velilerin de biricik olduğunu hissedebildiği kaç kurum vardır ki? 9. sınıfa başlayan oğlumun Haliç Temel Lisesi öğretmenleri ile birlikte yol alması verdiğim en doğru karamış. Tüm öğretmenlerimize ve idaremize minnettarım. Sonsuz teşekkürler hepinize, iyi ki varsınız.

Muazzez Reşitoğlu

Okulumuzu çok seviyoruz. Öğretmenlerimiz, idarecilerimiz, hatta destek personelimiz bile çok başarılı. Sürekli bilgilendirilmenin getirdiği güven hissinin yanı sıra özellikle okulun velilere olan yaklaşımını da eşsiz buluyorum. Gerçek eğitimcilerle çalışmanın ne demek olduğunu anladık. Doğru okulu seçmiş olmanın huzurunu yaşamaktayız, tüm öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Dilek – Murat SEVİNÇ