Kütüphanemiz, öğrencilerimizin her türlü bilimsel ve sosyal ihtiyacına cevap verecek kapasitededir. Güncel gelişmeler takip edilerek gerekli kaynaklar kütüphanemize kazandırılmakta ve hizmete sunulmaktadır.

Öğrencilerimizin araştırma ve incelemelerine katkı sağlamak, bu amaçla güncel, gerçekçi bilgi kaynaklarına kütüphanelerimizde yer vermekteyiz. Bilgi çağında, aradığı bilgiye en doğru şekilde ulaşan öğrenciler yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.

Kütüphanemizde öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin; eğitim ve öğretimi sırasında ihtiyacı olabilecek kitaplar, güncel yayınlar, ansiklopedi, sözlük gibi danışma kaynakları bulunmakta ve düzenli olarak kaynaklar güncellenmektedir.

Kütüphanemizde öğrencimizin kullanımına sunulan bilgisayar ile e-kütüphanemize ulaşım sağlanabilmektedir.